top of page

Prese RUF pentru brichetarea Slamului de rectificare

Cap pagina SLAM

Slamul de rectificare este un amestec de metal, pilitura de coridon si emulsii folosite la slefuirea metalului. 

Este important ca slamul de rectificare sa fie presat la viteze mici, permitand astfel fluidelor sa se elimine, inainte ca presiunea maxima sa fie atinsa in camera de presare. 

Compozitia slamului de rectificare este foarte variata. 

presa RUF slam parti componente.j
presa-RUF slam rectificare.jpg

De aceea recomandam si oferim posibilitatea clientilor nostri, sa testeze gratuit materialul, in centrul de testare specializat al firmei RUF. 

Asfel firma RUF va putea costrui fiecare sistem de brichetare, in functie de caracteristicile materialului si necesitatile clientului.

 

Capacitatea de productie a sistemelor de brichetare pentru slam de rectificare, variaza intre 40 si 350 kg/h

Brichetarea cu sistemele RUF face posibila reducerea volumului acestui deseu, brichetele rezultate vor pastra o umiditate controlata si, in functe de tipul de aliaj, poate exista si posibilitatea vanzarii brichetelor si obtinerii de profit.

 

In cele mai multe cazuri, emulsia folosita la prelucrarea metalelor poate fi colectata pentru reutilizare. In acest fel investita pentru sistemul de brichetare ar putea fi recuperata in mai putin de 12 luni de procesare a 10 pana la 30 de tone de emulsie de prelucrare.

brichetare slam RUF cuva.jpg
brichetare slam prese RUF presare.jpg
brichetare-slam-prese-RUF-6.jpg
brichet slam prese RUF.jpg

In functie de cerinte, sistemele de brichetare RUF pentru slam sunt echipate cu motoare intre 4kW si 22kW si pot ajunge pana la forte de presare specifice de 3.900 kg/cm²

Pentru slamul de rectificare pot fi obtinute brichete rectangulare cu dimensiunea de 60 mm x 40 mm, sau brichete rotunde cu diametre intre 60 mm si 120 mm.

Lungimea brichetelor este variabila, in limite prestabilite. 

brichet slam presa RUF.jpg
TABEL RUF DATE TEHNICE SLAM.jpg
Anchor 1
bottom of page