top of page
Cap pagina ALTE MATERIALE

Prese RUF pentru brichetarea ALTOR MATERIALE

Compania RUF este un furnizor de sisteme de brichetare ce pot acoperi toate aspectele si particularitatile brichetarii aschiilor sau deseurilor, din diverse tipuri de materiale. 

De mai bine de 35 de ani compania RUF  a produs o gama larga de sisteme de brichetare care ofera maximum de flexibilitate. 

Presa de brichetat RUF
Brichete RUF alte materiale

Sitemele RUF pot fi echipate cu un numar mare de echipamente periferice si optionale, pentru a raspunde cat mai bine necesitatilor clientilor. 

In functie de cerintele clientului si caracteristicile materialului, putem oferi sisteme de brichetare cu capacitati de productie de la 30 pana la 5000 Kg pe ora.

Compania RUF a efectuat pana in prezent peste 10.000 de teste de brichetare pentru  clienti  sau  potentiali  clienti. 

 

Daca aveti un tip de material pe care ati dori sa il brichetati si doriti sa cunoasteti posibilitatea brichetarii acestuia, comportamentul la brichetare, ce tip de sistem de brichetare ar fi cel mai potrivit caracteristicilor materialului si necesitatilor dumneavoastra,   compania  RUF  va  ofera  posibilitatea  testarii  gratuite.

Costul expedierii mostrei de material catre compania RUF si costul eventualului retur al mostrelor de brichete, raman in grija dumneavoastra.

bottom of page