top of page

DESPRE NOI

Societatea Global Consulting & Trading a fost infiintata in anul 2001, pe baza experientei de consultant a fondatorului ei in domeniul echipamentelor industriale si sistemelor de reciclare a materialelor.

Desi Global Consulting & Trading si-a extins permanent activitatea in cei aproape 20 de ani de prezenta pe piata Romaneasca, aceasta a ramas o companie de famile, avand ca obiect de activitate consultanta in domeniul recuperarii materialelor, dar si promovarea unor masini si sisteme industriale de procesare si reciclare a deseurilor. 

Business Meeting

Inca de la infiintare, promovam pe piata romaneasca sistemele de brichetare produse de firma Germana RUF GmbH & Co. KG, unul din liderii mondiali in domeniul brichetarii, companie cu o traditie si experianta de 35 de ani in domeniul producerii preselor de brichetat, Mai mult de 5000 de sisteme de brichetare produse de firma RUF au fost livrate la nivel mondial si functioneaza in peste 100 de tari.

 

Experienta noastra in domeniul brichetarii si al reciclarii materialelor, atentia si receptivitatea la necesitatile clientilor, sustinute de calitatea de top a echipamentelor promovate, au asigurat de-a lungul acestor aproape 20 de ani de activitate in domeniul reciclarii o continuitate cu rezultate bune si o dezvoltare a  companiei noastre.

In conditiile cresterii continue a pretului materiilor prime,  reciclarea deseurilor si a materialelor rezultate in urma procesului de productie este o necesitate, dar poate fi de asemenea si o activitate profitabila. 

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detalii tehnice, comerciale, intrebari sau cereri referitoare la presele RUF, sau la alte echipamente din domeniul reciclarii, pe care le promovam.

bottom of page