Prese RUF pentru brichetarea Biomasei

Presele RUF pentru brichetarea biomasei pot procesa diferite reziduuri biogene, inclusiv rumegus, MDF, deseuri agricole, hartie, resturi textile, cu lungimea maxima a fractiei de material  de pana la max. 50 mm.

Umiditatea maxima a materialului de brichetat poate ajunge pana la 15%, dar o valoare a umiditatii intre  10 si 12 % va asigura  o buna calitate a brichetului obtinut.

Presarea se face doar cu ajutorul fortei de presare, fara niciun fel de liant.

Brichetele RUF pot fi presate in forma rectangulara standard, sau intr-un alt format.

Brichetele RUF sunt recunoscute pe plan modial datorita calitatii lor si indeplinesc intocmai standardul DIN EN ISO 17225-3.

 

Brichetele pot fi folosite drept combustibil in arzatoare industriale sau in sisteme de incalzire de uz casnic (centrale sau sobe).

 

Dozarea exacta, gravimetric si volumetric a materialului, cat si controlul precis al lungimii brichetei, asigura o greutate constanta a brichetelor RUF, indiferent de variatiile densitatii in vrac ale materialului de brichetat.

In acest fel brichetele rectangulare RUF pot fi foarte usor infoliate in pachete de 10kg si stivuite pe paleti.

Cu cat fractia de material este mai marunta cu atat brichetul obtinut va avea laturi si muchii mai fine si va fi mai rezistent.

Sistemele RUF pentru biomasa, pot fi echipate cu o multitudine de optiuni, adaptandu-le in acest fel, necesitatilor clientilor .

 

Sistemele din seria preselor pentru biomasa ofera o buna flexibilitate si sunt extrem de eficiente energetic, datorita sistemului hidraulic inovativ al companiei RUF

Presele RUF sunt echipate cu motoare a caror putere poate fi cuprinsa intre 4 kw si 90 Kw, in functie de model.

 

Sistemul hidraulic poate dezvolta o presiune de pana la 300 bari, aceasta determinand o forta de presare specifica a pistonului pe material, de 1700 kg/cm2, astfel asigurand o densitate si o calitate ridicata a brichetei.

 

Capacitatile de productie ale preselor RUF pentru Biomasa sunt cuprinse intre 50 kg/h si 1300 kg/h.

 

GC &T

Global

Consulting 

& Trading

GLOBAL CONSULTING & TRADING S.R.L.

Str. W.A. Mozart, Nr. 53,

020253 - Bucuresti 

ROMANIA

Tel:         0745407425

              0740040681

E-mail:    gct@upcmail.ro 

              infogct@upcmail.ro