top of page
cap pagina aluminiu RUF

Prese RUF pentru brichetarea Aluminiului

Presa RUF brichetare Aluminiu.jpg

Deseurile de aluminiu pot fi procesate sub forma de brichete cu dimensiuni intre 60x40 mm si 150x120 mm.

 

Lungimea brichetei este variabila si poate fi setata intre anumite limite predefinite.

 

Alegerea formei brichetei depinde de capacitatea de productie dorita, cat si de caracteristicile materialului si densitatea in vrac a acestuia.

Aschiile si alte deseuri din aluminiu,  cu lungimea de max 50 mm, rezultate in urma prelucrarii aluminiului, pot fi presate cu sistemele de brichetare RUF, in vederea recuperarii materialului prin retopire dar si recuperarii emulsiei folosita la prelucrare.

Prin procesul de brichetare, valoarea deseurilor de aluminiu poate fi crescuta considerabil.

 

Brichetarea  deseurilor de aluminiu cu presele RUF, duce la obtinerea unor brichete cu densitate mare, fapt ce reprezinta garantia unei bune recuperari a materialului prin retopire. 

 

Un alt avantaj este recuperarea lubrifiantilor folositi in industria prelucrarii aluminiului care pot fi filtrati si reutilizati, in urma presarii deseurilor de aluminiu.

bricheti RUF Aluminiu.jpg
cuva alimentare presa RUF Aluminiu
emulsie-brichetare RUF Aluminiu.jpg
cuva emulsie presa RUF Aluminiu.jpg

Presele RUF sunt echipate cu motoare hidraulice de la 4 Kw  pana la 90 Kw si lucreaza la presiuni specifice calculate de pana la 5.000 Kg/cm² .

Capacitatile de productie ale sistemelor de brichetare RUF create pentru prelucrarea metalelor sunt cuprinse intre 30 si 4800 Kg/h.

 

La configurarea sistemelor de brichetare, sunt luate in considerare necesitatile specifice ale fiecarui client, astfel compania RUF poate oferi solutii customizate individial.

 

Sistemele compacte de brichetare RUF pot fi direct integrate in liniile de productie existente si sunt concepute pentru a functiona automat, 24/7 neintrerupt. 

Aschiile metalice produse in industria prelucrarii metalelor pot fi presate profitabil cu sistemele de brichetare RUF.

 

Prin procesul de brichetare, valoarea deseurilor de metal poate fi crescuta considerabil. Un alt avantaj este recuperarea lubrifiantilor care pot fi recuperati prin presarea aschiilor metalice si apoi refolositi.

 

La topirea brichetelor, arderea este semnificativ redusa rezultand un grad mai mare de topire decat al aschiilor metalice

span brichet RUF Aluminiu.jpg
brichete RUF Aluminiu.jpg
Tabel date tehnice prese RUF Aluminiu.jpg
Date tehnice aluminiu RUF

Presele RUF sunt echipate cu motoare hidraulice de la 4 Kw  pana la 90 Kw si lucreaza la presiuni specifice calculate de pana la 5.000 Kg/cm2 .

 

La configurarea sistemelor de brichetare, luam in considerare necesitatile specifice ale fiecarui client si prin aceasta oferim solutii customizate individial.

 

Sistemele noastre compacte de brichetare pot fi direct integrate in liniile de productie existente si sunt concepute pentru a functiona automat 24 de ore neintrerupt. 

bottom of page